06 - 22 63 18 33 info@dierenpensionshanai.nl

CONTACT & OPENINGSTIJDEN

Openingstijden

Contactgegevens

Meerdaagse opvang.
Voor meerdaagse opvang kunt u uw huisdier van maandag t/m zaterdag brengen en halen: ‘s ochtends tussen 9.00-10.00 uur en ‘s avonds tussen 17.00-18.00 uur. Op zaterdagavond is het indien u later terug komt van vakantie, in overleg nog mogelijk om tussen 19 en 21 uur uw huisdier op te halen, Op zondagen en feestdagen zijn we gesloten.

 

Woont u verder dan 40 kilometer van het pension, dan mag u in overleg buiten de openingstijden uw huisdier komen brengen en ophalen om files te vermijden.

We kunnen het ons heel goed voorstellen dat het handig is om bijvoorbeeld vanaf Schiphol gelijk uw huisdier weer op te halen, vooral als u hier over de A50 langs rijdt. Maar we vragen u dringend om u aan de openingstijden te houden, zodat wij tussen die tijden door zoveel mogelijk rust in de verblijven kunnen houden en onze volledige aandacht bij het verzorgen van de dieren hebben. Bedankt voor uw begrip.

Contactgegevens

Dagopvang.
Voor incidentele dagopvang kunt u tussen 7.30-20.30 uur (liever even niet tussen 12-13 en 18-19uur) uw dier brengen en halen. Vaste dagopvang (minimaal 4 keer per maand) kan vanaf 6.30 – 20.30 uur. Dit geldt van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is ophalen in overleg nog tot 21.00 uur mogelijk.

Kanaalweg 76

8171 LT Vaassen

(in Gelderland, tussen Apeldoorn en Zwolle)

Google maps logo on transparent white background 13948543 Vector Art at  Vecteezy Navigeer via Google Maps

Contactformulier (VUL OP DIT MOMENT SVP UW MAILADRES OOK BIJ DE OPMERKING IN….)

Heeft u een vraag of opmerking voor Shanai? Vul hieronder uw bericht in! We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen. Wilt u een reservering maken, vul dan alstublieft het reserveringsformulier op de pagina ‘Reserveren’ in.

 

 

Wanneer u wilt weten of er beschikbaarheid is, check s.v.p. even de pagina ‘Reserveren’, daar staat de huidige status van de volgeboekte periode.

9 + 4 =