06 - 22 63 18 33 info@dierenpensionshanai.nl

HET TEAM

Wim van den Berg

Van oorsprong varkens- en melkgeitenhouder, heeft bij de honden helemaal zijn draai gevonden. Hij laat onder andere de grotere honden uit en doet de technische klussen op het bedrijf. In zijn vrije tijd ‘melkt’ hij postduiven en zet zich in als bestuurder voor diverse organisaties.

Jansje van den Berg

Is altijd al begaan met dieren en heeft veel aandacht en geduld voor ze. U zult haar voornamelijk bij de kattenverblijven zien, daar zwaait zij de scepter. Ze houdt van het werken in de tuin en geniet van de natuur en de dieren.

Else van den Berg

Opgegroeid met dieren en tijdens het HBO Dier- en Veehouderij ook het diploma Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit te behaald. Ze speelt op zaterdag graag een voetbalwedstrijd met haar team.

Janine van den Berg

Janine werkt part-time bij Dierenpension Shanai. Ze heeft jarenlange ervaring in dierenverzorging en heeft ook de opleiding MBO Dierverzorging op niveau 4 afgerond. Daarnaast heeft ze ook de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker (MBO) afgerond waardoor ze mensen met een beperking mag begeleiden tijdens bijvoorbeeld dagbesteding. Dit heeft zij meerdere jaren gedaan bij Kinderboerderij De Kiboe in Eerbeek.

Marloes van Gortel

Medewerkster

Door stage vanuit Praktijkschool De Boog bij ons binnengekomen en niet meer weggegaan. Ze is een ster in het onthouden van de namen van de dieren. In haar vrije tijd is ze actief met haar eigen honden en paarden. Naast bovengenoemde personen zijn er dagelijks stagiairs, weekend- en vakantiemedewerkers en vrijwilligers werkzaam om uw huisdier de juiste verzorging, voldoende aandacht en een schoon verblijf te geven.

Neem contact op!

Een vraag voor Shanai?
Of wilt u een kijkje nemen in ons Pension?
Stuur ons gerust een bericht!

Medewerkster Marloes is graag met de dieren bezig en zorgt dat ze geen aandacht tekort komen