06 - 22 63 18 33 info@dierenpensionshanai.nl

RESERVEREN

Voor het verblijf van uw huisdier is het aan te raden tijdig te reserveren. Voornamelijk de zomervakantie en de jaarwisseling zijn snel volgeboekt. Reserveren kunt u het beste via onderstaand formulier doen. U ontvangt dan zo snel mogelijk (op werkdagen in principe binnen 24 uur, bij inzenden op zaterdagavond en zondag wordt het meestal maandag) een reserveringsbevestiging terug of we nemen contact op als het niet meer mogelijk is de (hele) periode te boeken. Als u 2 of meer huisdieren wilt onderbrengen, kunt u deze dieren met de belangrijkste gegevens in het opmerkingenveld zetten of een nieuw formulier invullen.
In de maanden juli en augustus worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht als u deze niet tijdig geannuleerd of gewijzigd heeft.(uiterlijk 14 dagen voor de afgesproken datum van brengen) Let erop dat uw huisdier tijdig de juiste vaccinaties gehad heeft (Verzeker u ervan dat uw hond/kat de enting tegen Bordetella gehad heeft! Dit is een aparte enting, deze zit niet automatisch bij de standaard jaarlijkse entingen. In het paspoort wordt deze enting aangegeven met nr 16 bij katten en nr 8 bij honden) anders kunnen wij hem/haar helaas niet opvangen. Als u vragen heeft, neem gerust even contact met ons op. Voor brengen en ophalen van huisdieren zijn wij van maandag t/m zaterdag geopend tussen 9 en 10 uur en tussen 17 en 18 uur (zie voor meer informatie over de openingstijden de ‘Contact’ pagina). Voor dagopvang gelden ruimere openingstijden. Op zondagen en feestdagen (Koningsdag, Hemelvaartsdag, Nieuwjaarsdag, Kerst, Pasen en Pinksteren) zijn we gesloten voor brengen en ophalen.

 

VOOR HONDEN VOLGEBOEKT heden tot 25 september 2023 en jaarwisseling 2023/2024. Verder zijn er beperkingen voor de periode *29 september tot 13 oktober, zie hieronder.

WE HEBBEN HELAAS GEEN RUIMTE VOOR NIEUWE VASTE DAGOPVANG KLANTEN

NIEUWE KLANTEN: ZOMER 2024 is op dit moment alleen mogelijk om te boeken als u reeds voor 1 juli 2023 als klant bekend bent bij ons pension (dus uw huisdier heeft hier reeds verbleven of stond op 1 juli 2023 al gereserveerd voor een verblijf in het jaar 2023).

* ivm vakantie van een deel van ons geldt voor de periode 29 september tot 13 oktober dat er alleen nog reserveringen gemaakt kunnen worden door bestaande klanten en voor minimaal 8 dagen (de vaste dagopvang ivm werk loopt wel gewoon door, maar we nemen in deze periode geen losse dagopvang aan). Dank voor uw begrip.

Reserveer op tijd voor uw huisdier. Uit ervaring weten we dat de schoolvakanties en de feestdagen snel volgeboekt worden.