06 - 22 63 18 33 info@dierenpensionshanai.nl

RESERVEREN

Voor het verblijf van uw huisdier is het aan te raden tijdig te reserveren. Voornamelijk de zomervakantie en de jaarwisseling zijn snel volgeboekt. Reserveren kunt u het beste via onderstaand formulier doen. U ontvangt dan zo snel mogelijk (op werkdagen in principe binnen 24 uur, bij inzenden op zaterdagavond en zondag wordt het meestal maandag) een reserveringsbevestiging terug of we nemen contact op als het niet meer mogelijk is de (hele) periode te boeken. Als u 2 of meer huisdieren wilt onderbrengen, kunt u deze dieren met de belangrijkste gegevens in het opmerkingenveld zetten of een nieuw formulier invullen.
In de maanden juli en augustus worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht als u deze niet tijdig geannuleerd of gewijzigd heeft.(uiterlijk 28 dagen voor de afgesproken datum van brengen) Let erop dat uw huisdier tijdig de juiste vaccinaties gehad heeft (Verzeker u ervan dat uw hond/kat de enting tegen Bordetella gehad heeft! Dit is een aparte enting, deze zit niet automatisch bij de standaard jaarlijkse entingen. In het paspoort wordt deze enting aangegeven met nr 16 bij katten en nr 8 bij honden) anders kunnen wij hem/haar helaas niet opvangen. Als u vragen heeft, neem gerust even contact met ons op. Voor brengen en ophalen van huisdieren zijn wij van maandag t/m zaterdag geopend tussen 9 en 10 uur en tussen 17 en 18 uur (zie voor meer informatie over de openingstijden de ‘Contact’ pagina). Voor dagopvang gelden ruimere openingstijden. Op zondagen en feestdagen (Koningsdag, Hemelvaartsdag, Nieuwjaarsdag, Kerst, Pasen en Pinksteren) zijn we gesloten voor brengen en ophalen.

 

VOOR HONDEN VOLGEBOEKT:

Heden tot 24 juni 2024,

28 juni tot 1 juli en

19 juli tot 26 augustus

30 december 2024 tot 2 januari 2025 (Jaarwisseling)

LET OP BEPERKINGEN VOOR DE EERSTE 2 WEKEN VAN OKTOBER, ZIE HIERONDER

VOOR KATTEN VOLGEBOEKT:

20 juli tot 12 augustus 2024    VOL!

WE HEBBEN HELAAS GEEN RUIMTE VOOR NIEUWE VASTE DAGOPVANG KLANTEN ook voor incidentele dagopvang is er tot en met augustus geen plaats meer beschikbaar.

NIEUWE KLANTEN: ZOMER 2025 is op dit moment alleen mogelijk om te boeken als u reeds voor 1 januari 2024 als klant bekend bent bij ons pension (dus uw huisdier heeft hier reeds verbleven of stond op al gereserveerd voor een verblijf in het jaar 2024). Vanaf 1 februari 2025 kunnen nieuwe klanten reserveren voor de zomervakantie 2025

IN VERBAND MET VAKANTIE VAN ONSZELF HANTEREN WE VOOR DE PERIODE 1 TOT 15 OKTOBER 2024 EEN LAGERE LIMIET EN DE VOLGENDE VOORWAARDEN VOOR RESERVERINGEN DIE NU NOG GEDAAN WORDEN :

A) ALLEEN VOOR ONS BEKENDE DIEREN

B) MET EEN TIJDSDUUR VAN MINIMAAL 7 DAGEN 

Reserveer op tijd voor uw huisdier. Uit ervaring weten we dat de schoolvakanties en de feestdagen snel volgeboekt worden.