06 - 22 63 18 33 info@dierenpensionshanai.nl

STAGE LOPEN

Loop stage bij Shanai!

Het blijkt dat het dierenpension een geliefde plek is om stage te lopen. Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en leiden studenten van diverse opleidingen in de praktijk op.
Denk hierbij aan:

  • MBO-dierverzorging
  • MBO-paraveterinair
  • HBO Diermanagement
  • VMBO
  • Praktijkscholen

Er zijn stagiairs die het hele schooljaar door een dag in de week stage lopen en er zijn er die een blok van een aantal weken aaneen hier zijn. Voor ons is het leuk om de kennis en de liefde voor het vak door te geven. Tegenover de tijd die wij steken in begeleiding en het helpen met opdrachten en verslagen, staat de hulp die wij ontvangen van de stagiair.

Tijdens je stage draai je mee tijdens alle dagelijkse werkzaamheden (schoonmaken van verblijven en speelweiden, water en voer verstrekken, vachtverzorging, het uitlaten van de honden en aandacht geven aan de katten, het helpen van klanten die dieren komen brengen of ophalen, etc.) en krijg je tijd (en zo nodig hulp) om aan je opdrachten te werken. Afhankelijk van het niveau van je opleiding en de ontwikkeling die je zelf hier laat zien, mag je steeds meer klussen zelfstandig uitvoeren.

Interesse? Stuur ons een e-mail waarin je, je kort voorstelt (naam, leeftijd, opleiding, stage data). De gegevens staan op de contactpagina.

Neem contact op!

Een vraag voor Shanai?
Of wilt u een kijkje nemen in ons Pension?
Stuur ons gerust een bericht!

Ook knuffelen hoort bij het stage lopen bij Shanai